ELAZIĞ / MERKEZ - Naide Karakaya İlkokulu

Ock

Ailelerimizin çocuk yetiştirme süreçlerine destek olması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Aylık Aile Eğitim Bülteninin Aralık 2023 sayısı çıktı. Tüm eğitimcilerimize, ailelerimize ve dolayısıyla çocuklarımıza faydalı olması dileğiyle.

Aylık Aile Eğitim Bülteni İçin Tıklayınız.

Ekm

Okul Aile Birliğimizin Genel Kurul Toplantısı 22 Ekim 2023 Pazar günü saat 12.00'de okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Velilerimize duyurulur.

NAİDE KARAKAYA İLKOKULU

2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Sayın Velimiz,

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı 22 Ekim 2023 Pazar günü saat 12.00’de, okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Okul aile birliği yönetim ve denetleme kurulu seçimlerini yapmak, eğitim-öğretimde başarıyı arttırmak, okul-aile birliği arasındaki bağları güçlendirmek, birlik ve beraberlik içinde öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için, sizlerin görüş ve düşüncelerinden yararlanmak istiyoruz.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşriflerinizi bekler, saygılar sunarız.

Fuat KIRIM                                                                                Yılmaz BOYRAZ

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                     Okul Müdürü

GÜNDEM:

1) Açılış ve yoklama

2) Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

3) Okul Müdürünün konuşması

4) Okul Aile Birliği başkanının konuşması

5) Açık oyla Başkanlık Divanının Seçimi (1 Divan Başkanı, 1 Kâtip Üye )

6) Gündemin oylanması

7) Yönetim Kurulu faaliyet raporunun görüşülmesi

8) Denetleme Kurulu faaliyet raporunun görüşülmesi

9) Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetleme Kurullarının Seçimi