ELAZIĞ / MERKEZ - Naide Karakaya İlkokulu

Mrt

Kütüphaneler Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle okulumuz çok amaçlı salonunda program düzenledik. Programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, video gösterimi yapıldı. Öğrencilerimiz tarafından o dönemi anlatan türküler okundu.

Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ock

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi Kapsamında okulumuz 4.sınıf öğrencileriyle cami ziyareti gerçekleştirdik.

Yavru Tema Eğitim Programımız Devam Ediyor

Kas

Öğretmen, bir toplumun meşalesidir ve herkes onun ışığı ile aydınlanır. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun...

Kas

Saygı ve Özlemle Anıyoruz.

Kas

Geleneksel Çocuk Oyunları Projesi kapsamında yakan top turnuvası birincisi belli oldu.

Kas

AFAD görevlileri tarafından okulumuzda afet farkındalık eğitimi verildi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutladık

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun.

Ara

Okulumuz 4/B Sınıfının düzenlemiş olduğu Milli Kültürel Öğelerimiz Konulu sergi yapıldı. Geçmişte kullanılan öbjeler tanıtıldı.

Ara

12 Kasım 1999 Düzce Depremi'nin yıl dönümü dolayısıyla saat 18.57'de "çök kapan tutun" tatbikatı yapıldı. Okulumuzda da tatbikat uygulandı.