ELAZIĞ / MERKEZ - Naide Karakaya İlkokulu

Naide Karakaya İlkokulu

Mustafapaşa Mahallesi Uzun Sokak No3 Merkez/ELAZIĞ
Vizyon
Öğrencilerimizi; Atatürk ilkelerine bağlı, Yurdunu ve milletini seven, Ülkemizin muasır medeniyetlerden de daha ileriye gitmesi için mücadele etmeyi kendisine görev bilen, Bilimi; yaşamında temel kaynak olarak benimseyen, Araştıran, sorgulayan, Milli ve manevi değerlerimize, geleneklerimize ve kültürümüze sahip, İnsan odaklı, ahlaklı bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, manevi unsurları okuyan, inceleyen, araştıran, sorgulayan, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek. Bu misyonu gerçekleştirmek için, Naide Karakaya İlkokulu başladığı noktadan her gün biraz daha ileriye taşıdığı eğitim öğretim kalitesinde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
Öğretim Şekli :İkili
Sabah Ders Başlangıç 7:30 Bitiş:12:20, Öğle Ders Başlangıç 12:35 Bitiş:17:25
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Okulumuzun ulaşım problemi Yoktur.Belediye otobüsleri ve civar mahallelere çalışan minibüslerle kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır.
Servis yok
Mustafapaşa Mahallesi Uzun Sokak No:3 ELAZIĞ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezinde olup Mustafapaşa Mahallesi sınırları içinde bulunmaktadır.