ELAZIĞ / MERKEZ - Naide Karakaya İlkokulu

Yılmaz BOYRAZ - Okul Müdürü

1981 Palu doğumlu olan okul müdürümüz Yılmaz BOYRAZ, ilkokulu Palu Keklikdere İlkokulu´nda, ortaokulu Palu Karasalkım Ortaokulu´nda, liseyi de Elazığ Lisesi´nde okudu. 2002 yılında Fırat Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Palu Karataş İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 2002-2005 yılları arasında Palu Karataş İlköğretim Okulu, 2005-2008 yılları arasında Palu Karasalkım İlköğretim Okulu´nda çalıştı. 2008 yılında tayin olduğu Palu İllköğretim Okulu´nda 1 yıl sınıf öğretmenliği, 1 yıl müdür vekilliği, 5 yıl müdür yardımcılığı, 8 yıl okul müdürlüğü görevlerini yürüttü. 2021 yılında Fırat Üniversitesi Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında yüsek lisansını tamamladı. 1 Ağustos 2023 tarihi itibariyle okulumuzdaki görevine başlayan okul müdürümüz evli ve 2 çocuk babasıdır.